

Preliminary Program

as at 30/08/19

Monday 6 July 2020 - Network Day (additional cost to Standard Registration)

8:30am	Registration open
--------	-------------------

	ROOM 1	ROOM 2	ROOM 3	ROOM 4
9:30am - 11:00am	First Year	Student Equity	Peer2Peer Alliances	The Employability
	Experience Network	Network	Network	Network through
				STARS (TEN-STARS)

11:00am - 11:30am	Morning Tea (Netwo	Morning Tea (Network participants only)					
11:30am - 1:00pm	Sharing Ideas, Resources and Experiences	Transitions Out Network	SERGE Network	Students as Partners			
1:00pm - 2:00pm	Lunch (Network part	icipants only)					
2:00pm - 3:30pm	First in Family Network	Science, Technology, Engineering and Mathematics Network	Psychological Wellbeing Network	Co-Curricular Recognition			
3:30pm - 4:00pm	Afternoon Tea (Netw	ork participants only)					
4:00pm - 5:00pm				continued Co- Curricular Recognition			

5:00pm - 7:00pm Welcome Reception

Tuesday 7 July 2020

7:30am Registration Opens

8:45am - 9:00am Welcome & Conference Opening

Keynote Presentation 9:00am - 10:00am

10:00am - 10:50am	Morning Tea including Poster Session					
Room Parallel Session 1	Room 1	Room 2	Room 3	Room 4	Room 5	Room 6
11:00am - 11:30am						

Parallel Session 1	IA	10	10	10	16	ır	
11:00am - 11:30am							
				10 minute change over			
Parallel Session 2	2A	2B	2C	2D	2E	2F	
11:40am - 12:10pm							
				10 minute change over			
Parallel Session 3	3A	3B	3C	3D	3E	3F	
12:20pm - 12:50pm							

12:50pm - 1:50pm Lunch

Parallel Session 4	4A	4B	4C	4D	4E	4F
1:50pm - 2:20pm						
				10 minute change over		
Parallel Session 5 2:30pm - 3:00pm	5A	5B	5C	5D	5E	5F
2.30pm - 3.00pm						
Parallel Session 6	6A	6B	6C	10 minute change over 6D	6E	6F
3:10pm - 3:40pm						
3:40pm - 4:10pm	Afternoon Tea					
Plenary Session 4:10pm - 5:10pm						
zop 5.1zop						
7:00pm - 10:30pm				Conference Dinner		
Wednesday 8 July 2020						
Karrata Caratan						
Keynote Session 8:30am - 9:30am						
9:30am - 10:00am	Morning Tea					
Parallel Session 8	8A	8B	8C	8D	8E	8F
10:00am - 10:30am						
				10 minute change over		
Parallel Session 9	9A	9B	9C	9D	9E	9F
10:40am - 11:10am						
Parallel Session 10	10A	10B	10C	10 minute change over 10D	10E	10F
11:20am - 11:50am	104	100	100	105	101	101
				10 minute change over		
Parallel Session 11	11A	11B	11C	11D	11E	11F
12:00pm - 12:30pm						
12:30pm - 1:30pm	Lunch					
Parallel Session 12	12A	12B	12C	12D	12E	12F
1:30pm - 2:00pm						
				10 minute change over		
Parallel Session 13	13A	13B	13C	13D	13E	13F
2:10pm - 2:40pm						
2:40pm - 3:10pm	Afternoon Tea					
Plenary Panel Session						
3:10pm - 4:10pm						
3.10piii - 4.10piii						
4:10pm - 4:30pm	Close / Investigation	ouncement / 2021 Anno				